Bedenking voor vandaag 24 mei 2022

Na de gevolgen van de Corona pandemie kregen wij de gevolgen van de oorlog in Oekraïne en kwam het apenpokkenvirus de wereld beroeren.

Al die onhebbelijkheden deden mensen vreemd reageren en brachten gezinnen tot de noodzaak om goed uit te kijken wat te doen en aan wat geld te besteden.

De voorgaande maanden werden gelovigen heel wat op de proef gesteld door mensen die niet geloven in God of zich daar vragen rond stelden.

Heel wat gelovigen werden in de afgelopen maanden ook beproefd doordat hun familie ook getroffen werd door het Coronavirus.

Laten wij “vast in het geloof” zijn dat God meent wat Hij zijn dienaren heeft laten schrijven. Mogen wij, met volle overtuiging in God, “wachten op Zijn zoon uit de hemel” in het besef dat de toorn spoedig over onze wereld zal komen omdat zij bijna het stadium van goddeloosheid heeft bereikt. Laten wij ons regelmatig Bijbellezen niet verwaarlozen, want het legt het fundament van een vast geloof, en helpt ons “sterk en moedig te zijn” zowel nu als wanneer de voorspelde “toekomende toorn” daadwerkelijk zal plaatsvinden.

+

Lees ook

Gedachte voor vandaag “Geloof in moeilijke tijden” (14 januari)

De nacht is ver gevorderd 4 Studie 1 Zijn het de laatste dagen? 3 Hoe pakken we het aan?

Over Christadelphians

Free Christadelphians or Brothers and sisters in Christ, living in Belgium, European Union. - Vrijë Christadelphians of Broeders en zusters in Christus wonende in België in de Europese Unie.
Dit bericht werd geplaatst in Bedenking, Bijbelonderzoek, Christen zijn, Levensvragen, Religie, Wereld en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Laat een Reactie achter - Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.