Naar het einde van het jaar 2018 toegaand

Beste lezers,

Wij hopen dat u genoten hebt van het aanbod dat u hier kon vinden. Wij hopen dat de ecclesia site  ook uw aandacht mocht krijgen. Aldaar kon u dan ook nieuws over onze werking in België en andere landen vernemen. Zo zal u hebben kunnen merken dat wij weer eens niet stilgezeten hebben. Ons predikingswerk is (ferm) uitgebreid geworden.

In eigen land kregen wij wel niet zo veel aandacht als wij wel durfden hopen. Wij vonden wel enkele nieuwe lezers voor onze papieren uitgave “Met Open bijbel” alsook mochten wij hier in België enkele boekjes bezorgen voor geïnteresseerde ogen. Dat is wel positief.

Omtrent onze bijeenkomsten hebben wij slecht nieuws gekregen kwestie onze weekend bijeenkomsten in Heverlee. Daar kunnen wij namelijk niet meer terecht doordat de ruimte nu verdeeld geworden is tussen Starbucks en Burger King. Wij moeten dus het onderspit delven voor de consumptiejagers. Bij de inzet van het nieuwe academie jaar hebben wij dan gekozen om in de Warande te Tervuren samen te komen en/of bij broeder Marcus thuis. De Warande is echter niet ideaal. Dus hopen wij op een andere en/of betere mogelijkheid.

Financieel gaat het ook niet zo ideaal. Ons negatief groeit steeds maar aan. Broeder Marcus en broeder Steve steken al heel wat private middelen in de werking van de ecclesia (huurgelden, internetvoorzieningen, transport-en portokosten), maar deze privé fondsen kunnen natuurlijk niet voor alles aangesproken worden. Het zou al een hulp zijn indien wij wat giften uit België konden krijgen. Voor het ogenblik zijn de Belgen op dat vlak stil gebleven en zijn er nog maar enkel uit Engeland en Nederland bijdragen gekomen om ons uit de nood te helpen.
Indien u ons wil steunen kan dat steeds op de Argenta rekening: BE37 9730 6618 2528 met melding “Werking Christadelphians”.

Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij op de ecclesia site een speciale reeks gepubliceerd die tot in Januari loopt en de sleutelpunten van onze gemeenschap weergeeft. Hopelijk kan dat meer interesse opwekken en zullen meerdere mensen ons ook beter kunnen leren kennen.

Voor 2019 hopen wij dat er wat betere tijden aanbreken op economisch en op pastoraal vlak.

Voor nu wensen wij u een aangenaam einde jaar en een vreugdevolle start van het nieuw burgerlijk jaar.

Over Christadelphians

Free Christadelphians or Brothers and sisters in Christ, living in Belgium, European Union. - Vrijë Christadelphians of Broeders en zusters in Christus wonende in België in de Europese Unie.
Dit bericht werd geplaatst in Aankondiging, Christadelphian, Geschiedenis, Kerkopbouw en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Naar het einde van het jaar 2018 toegaand

  1. Pingback: Start tijdens tijden vol beperkingen – Belgische Broeders In Christus

Laat een Reactie achter - Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.