Het betrouwbare woord

In deze tijd vragen vele stemmen in de wereld onze aandacht. Kranten, tijdschriften, boeken, radio, televisie, film en internet brengen de wereld met al haar aantrekkelijkheden en problemen steeds sneller, vaker en verder onze woningen binnen. Daarom is het zo verleidelijk zelden of nooit te luisteren naar een heel andere Stem die onze aandacht vraagt. De Stem die ons vertelt wat er achter de horizon ligt: een nieuwe wereld, een heel andere samenleving dan die wij nu kennen. Die Stem is de Bijbel. En als die de waarheid spreekt, zijn we op weg het allergrootste keerpunt in de geschiedenis: het moment dat de koninkrijken van deze wereld plaats zullen maken voor Gods Koninkrijk op aarde, onder de ene heerschappij van Christus Jezus.

Maar is de Bijbel waar en zijn boodschap betrouwbaar?

Stilleven met bijbel

Stilleven met bijbel (Photo credit: artanonymous)

Horen wij inderdaad de gezaghebbende stem van de Schepper van alle dingen, wanneer we lezen: Zo zegt de Here Here?

In het boek “Het betrouwbare woord” zetten de schrijvers Athur Hale en Harry Tennant uiteen waarom we volledig op de Bijbel mogen vertrouwen. Ze vertellen wat de schrijvers van de Bijbelboeken zelf over de oorsprong van hun geschriften zeiden. Daarnaast geven zij enkele toetsen van buitenaf, die het bewijs kunnen leveren van de waarheid van hun aanspraken Gods woordvoerders te zijn.

Dit boek is een ware ontdekkingstocht door de gehele Bijbel. De schrijvers laten duidelijk hun liefde voor God en zijn woord blijken. Zij vertellen vanuit die liefde enthousiast en op boeiende wijze over de schatten die in de Bijbel te vinden zijn, en waaraan zij een onwrikbaar geloof hechten. Zij brengen ons daarmee diep onder de indruk van de vele bewijzen en aanwijzingen, dat wij er volledig op kunnen vertrouwen dat de Bijbel het woord God is. Voor toen, voor nu en voor de toekomst.

Inhoud: 180 pagina’s A5

Dit is geen nieuw boek, maar een bestaande uitgave die wij opnieuw onder uw aandacht brengen.
Vraag een gratis exemplaar aan via: E-mail: info@broedersinchristus.nl
Telefoon: 0318-632167 (ma-vr 9-20 u)

+

Ook aangeraden: Het boek in onze handen

Over Christadelphians

Free Christadelphians or Brothers and sisters in Christ, living in Belgium, European Union. - Vrijë Christadelphians of Broeders en zusters in Christus wonende in België in de Europese Unie.
Dit bericht werd geplaatst in Aankondiging, Bijbel of Heilige Schrift en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Het betrouwbare woord

  1. Pingback: Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #3 Stem van God #4 Stem in het Schrift « Christadelphians : Belgian Ecclesia Brussel – Leuven

  2. Pingback: Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #3 Stem van God #5 Meditatie en transformatie « Christadelphians : Belgian Ecclesia Brussel – Leuven

  3. Pingback: Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #3 Stem van God #6 Woorden tot voedsel en communicatie « Christadelphians : Belgian Ecclesia Brussel – Leuven

  4. Pingback: Schepper en Blogger God 5 Te Vertellen zaken | Bijbelvorser = Bible Researcher

  5. Pingback: Materialisme, “would be” leven en aspiraties #8 | Broeders in Christus

  6. Pingback: Materialisme, “would be” leven en aspiraties #8 | Broeders in Christus

Laat een Reactie achter - Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.