Met Open Bijbel Tijdschrift voor Bijbellezen en -Studie

Door middel van het tijdschrift voor Bijbellezen “Met Open Bijbel” proberen wij een wegwijzer te zijn voor hen die dit Boek als het woord van God willen lezen en onderzoeken, en vervolgens toepassen in hun leven. Moor ook met boeken over allerlei Bijbelse onderwerpen. Zo komt er binnenkort een nieuw boek uit, getiteld “Wegwijs In de Bijbelboodschap. Het Nieuwe Testament”. Hierin wordt de boodschap van het Nieuwe Testament verteld voor tieners die de Kinderbijbel ontgroeid zijn, en voor volwassenen die onbekend zijn met de Bijbel en eenvoudig willen beginnen. Kortom: ‘voor allen die de Bijbel zelf nog net een stapje te ver vinden. Wie de verhalen kent zal ze herkennen. Maar er wordt meer verteld don de verhalen alleen. Ze zijn geplaatst In het kader van Gods werk met en onder mensen. Zo worden ze van mooie verhalen en Bijbelse geschiedenis tot één doorlopend verhaal; ja, tot levende werkelijkheid. En dat is nodig om de boodschap daarin te begrijpen en eigen maken.

Tijdschrift van de Nederlandstalige Broeders in Christus of Christadelphians in Nederland en België

Omdat zelf de Bijbel lezen van het grootste belang is, hopen wij dat uw belangrijkste voornemen voor 2012 is dit regelmatig te gaan of blijven doen. Want dit voornemen is gericht op het eeuwige leven. Wanneer u door behoefte aan heeft, sturen wij u graag één van onze hulpmiddelen, waarmee u regelmaat en richting kunt geven aan het lezen van de Bijbel.

Het tijdschrift voor Bijbellezen “Met Open Bijbel” verschijnt in 2012 alweer voor het zevende jaar [Sinds het eerste nummer werd uitgezonden Is de belangstelling sterk toegenomen. Zo is het abonneebestand in Nederland meer dan verviervoudigd en is er een aanzienlijke lezersgroep in België ontstaan.] Met Open Bijbel wordt naar de lezers in België gestuurd vanuit ons ecclesiabureau te Leefdaal.

Zo de Heer wil, zullen wij daarom ook in 2012 doorgaan met het uitgeven van Met Open Bijbel. De meeste rubrieken en artikelseries zullen worden voortgezet. De artikelseries ‘Er waren er die de zee bevoeren’ en Dit Is het Land’ maken plaats voor de serie ‘Aspecten van het kwaad’. De artikelserie ‘Fundamentele begrippen van het kwaad’ (opvolger van ‘Fundamenten van het geloof’) zal hierop aansluiten, met de behandeling van een aantal daarmee samenhangende begrippen. Verder zal vanaf nummer 4 een nieuwe artikel serie verschijnen. Hiervan Is het thema nog niet bekend.

De schrijvers van de artikelen stellen uw reactie op prijs. Ook voor vragen daarover kunt u bij hen terecht. U kunt ons bellen, E-mailen of een brief schrijven. Aan voor andere lezers interessante bijdragen en vragen zal (zonder vermelding van uw naam) aandacht worden besteed In de rubriek Forum.

Wanneer u Met Open Bijbel wilt ontvangen, kan u ons aanschrijven in Nederland of België via land- of elektronische post. Eveneens kan u voor onze andere uitgaven terecht bij de Broeders in Nederland of in België.

Ons principe is het evangelie te verkondigen zonder daar geld voor te vragen. Daarom blijven wij onze uitgaven gratis aanbieden. Maar wij hopen dat u weet en begrijpt dat wij meerdere kosten onder ogen moeten zien. Onze predikers en medewerkers zijn geen door de overheid of kerkelijke instanties bezoldigde mensen. Al hun bijdragen gebeuren op vrijwillige basis. Zo durven wij ook hopen dat diegenen die onze webpagina’s bezoeken en papieren kopijen van ons toegezonden krijgen een bijdrage zouden willen leveren aan de verpakkings- en verzendkosten, die in 2012 weer verder stijgen.

Ons bankrekeningnummer is voor de Belgische werking: BIC GEBABEBB IBAN BE38 0010 6708 4872 met melding Christadelphians.

Voor diegenen in Nederland kan er gestort worden op bankrekeningnummer: 642973 t.n.v. Broeders In Christus, Amersfoort. Zij die in Nederland belastingplichtig zijn worden in de mogelijkheid gesteld hun giften aan de Broeders In Christus af te trekken voor de Inkomstenbelasting via de ANBI registratie.

Aanvraag tot abonneren: Postbus 520, Nl.3800 AM Amersfoort, Nederland, Europese Unie
of via e-mail: info@broedersinchristus.nl

Over Christadelphians

Free Christadelphians or Brothers and sisters in Christ, living in Belgium, European Union. - Vrijë Christadelphians of Broeders en zusters in Christus wonende in België in de Europese Unie.
Dit bericht werd geplaatst in Aankondiging, Publikaties en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Met Open Bijbel Tijdschrift voor Bijbellezen en -Studie

  1. Pingback: Vol of Half Vol | Broeders in Christus

  2. Pingback: Beschikbare Boeken in 2012 | Broeders in Christus

  3. Pingback: Zending van Met Open Bijbel April 2020 | Broeders in Christus

Laat een Reactie achter - Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.